Familiekamer
Deventer
Deventer
binnenhof
pand

Onze partner

Het hotel in Deventer is gevestigd in een historisch pand midden in hartje centrum en ligt op slechts 500 meter van het centrum van de oude binnenstad. De gastvrije Hanzestad heeft een monumentale sfeer en is gelegen aan de IJssel. Vanuit het hotel kunt u heerlijk fietsen, wandelen en natuurlijk genieten in deze prachtige Hanzestad.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405820.

Wifi
Receptie
Familiekamers
Elektrische fietsen
Lift
Fietsverhuur
Huisdieren niet toegestaan

Het hotel

Het hotel is gevestigd in een historisch, karakteristiek pand en heeft een ambiance uit een rijk verleden. Het hotel wordt omringd door een prachtige stadstuin waar u op zonnige dagen volop van kunt genieten. Verder beschikt het hotel over een gezellig café. Tijdens uw verblijf in Deventer kunt u parkeren in de Parkeergarage Stadspoort.

Faciliteiten:

 • 37 hotelkamers
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Toegankelijk voor mindervaliden
 • Multifunctionele feest- en vergaderzalen
 • Fietsen & wandelen
 • E-bike verhuur
 • Fiets- en wandelroutes
 • Café / Bar
 • Terras
 • Bagage opslag
 • Roomservice
 • Wake-up call

De Kamers

De 2-persoonskamer met douche is comfortabel en sfeervol ingericht. Kamerfaciliteiten: telefoon, toilet, douche, radio/tv en Wireless internet. Niet alle kamers zijn bereikbaar met de lift. Indien bereikbaarheid met de lift genoodzaakt is gelieve dit bij de reservering aan te geven.

De 2-persoonskamer met balkon is comfortabel en sfeervol ingericht en beschikt over een telefoon, toilet, douche (of douche in bad combinatie), radio/tv en Wireless internet. De kamers hebben een origineel overdekt 19e eeuws balkon met een zitje, deze kamers bieden u een mooi uitzicht op de fraaie binnentuin.

De 2-persoonskamer luxe met douche is ruim van opzet en voorzien van een nieuwe, moderne inrichting en badkamer. Kamerfaciliteiten: telefoon, toilet, douche, radio/tv en Wireless internet. Niet alle kamers zijn bereikbaar met de lift. Indien bereikbaarheid met de lift genoodzaakt is gelieve dit bij de reservering aan te geven.

De gilde kamer is zeer ruim opgezet en voorzien van een modern, luxe interieur. Kamerfaciliteiten: telefoon, zithoek, toilet, douche, radio/tv en Wireless internet. Deze kamer is enkel te bereiken met de trap.

De Deluxe kamer met bad/douche of een aparte douche, is zeer ruim opgezet en voorzien van een modern, luxe interieur. Kamerfaciliteiten: telefoon, toilet, bad/douche, radio/tv, zithoek en Wireless internet. Deze kamer is enkel te bereiken met de trap.

De Familiekamer is ruim en sfeervol ingericht. Kamerfaciliteiten: telefoon, toilet, douche en/of bad, radio/tv en Wireless internet. Daarnaast beschikt de familiekamer ook over een woon/slaapkamer en een eigen kitchenette voor een aangenaam meerdaags verblijf. Deze kamer is enkel te bereiken met de trap.

De 1-persoonskamer met douche is comfortabel en sfeervol ingericht. Kamerfaciliteiten: telefoon, toilet, douche, radio/tv en Wireless internet. Niet alle kamers zijn bereikbaar met de lift. Indien bereikbaarheid met de lift genoodzaakt is gelieve dit bij de reservering aan te geven.

Binnenstad Deventer

Vanuit het hotel loopt u direct de oude binnenstad van Deventer in. De gezellige stad beschikt over leuke winkeltjes, monumentale panden en terrassen. Er is veel gedaan om het historische karakter van de binnenstad te behouden. Het oude stratenpatroon is nagenoeg geheel intact en honderden monumenten zijn gerestaureerd en hebben hun oorspronkelijke karakter behouden.

Op nog geen 10 minuten loopafstand van het hotel bevindt zich het Historisch Museum en de Schouwburg van Deventer. Verder vindt u in de omgeving de landgoederen van de St. IJssellandschap en het Rijsterborgherpark. Voor jong en oud is hier genoeg te beleven!

joyce wattez
10
01 november 2022
heel fijn verblijf gehad, heerlijk ontspannen en prima verzorgd
Vriendinnenweekend.nl maakt gebruik van cookies
Vriendinnenweekend.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnenweekend.nl